Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Titelfeest in de vroege uurtjes

Titelfeest in de vroege uurtjes

Sport
21/05/2021

Ook na het sluitingsuur van de horeca konden fans er de match verder volgen. Al mocht er geen drank meer worden geserveerd. Na de winst van Club Brugge barstte het feest los. Uitzinnig! Zo'n honderd supporters zongen en dansten. En dat gebeurde alsof corona er nooit geweest was:  zonder mondmasker of het bewaren van afstand. Ook werd door verschillende supporters Bengaals vuur gebruikt. Rond één uur ontruimde de politie uiteindelijk het plein. (Lees verder onder de foto)

Aankomst Spelersbus

In Westkapelle kwam een eind later, rond een uur of drie, de spelersbus van Club Brugge aan uit Anderlecht. Opgewacht door een goede honderd supporters lieten ook de spelers en de staff zich meedrijven op de vibes van de feestvreugde.

 

 

 

Viering

Vanwege de coronacrisis wordt in Brugge geen grote titelviering met publiek georganiseerd. Wel beloofde burgemeester van Brugge Dirk De fauw (CD&V) later een feest te organiseren. "Ik beloof dat Stad Brugge en Club Brugge na de coronacrisis een groot titelfeest op het getouw zullen zetten", aldus De fauw. Club Brugge zelf plant op zondag een bescheiden spelershulde aan het Jan Breydelstadion met respect voor de coronamaatregelen.

Bekijk ook:

Auteurs: 
Redactie