Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Moord Oostende: Vuurtorenwijk afgesloten voor reconstructie

Moord Oostende: Vuurtorenwijk afgesloten voor reconstructie

Nieuws
23/09/2020

Tijdens de reconstructie moet een man K. (38) tonen wat er precies is gebeurd. Hij wordt verdacht van moord op Emmy (67) die bij hem in hetzelfde appartementsgebouw woonde in Oostende. Hij bekende dat hij haar stoffelijke resten dumpte in de Spuikom in de buurt.

(lees verder onder de foto)

Onrustwekkende verdwijning

De bal ging op 9 maart aan het rollen met de verdwijning van Emmy G. (67) uit Oostende. In het onderzoek naar die onrustwekkende verdwijning kwam een bewoner van hetzelfde gebouw in de Voorhavenlaan als mogelijke betrokkene in het vizier van de speurders. In het appartement van de 38-jarige man werden sporen van bloed en geweld aangetroffen.

Op woensdag 11 maart bevestigde het parket dat het vermiste slachtoffer met geweld om het leven werd gebracht. Bovendien bleek dat de verdachte ondertussen zijn betrokkenheid bij de feiten had bekend. Zijn motief blijft voorlopig echter onduidelijk.

Lichaam in stukken

Na de feiten sneed K. het lichaam van het slachtoffer in stukken. Tijdens een zoekactie werden op 12 maart inderdaad stoffelijke resten van het slachtoffer aangetroffen in de Spuikom, vlakbij de plaats van de feiten. De volgende dagen leverden bijkomende zoekacties niets meer op.

BEKIJK OOK:

Auteurs: 
Redactie