Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wolken en opklaringen

Wolken en opklaringen

Weer
25/10/2019

Vanavond en vannacht blijft het wisselend bewolkt met minima die tegen de ochtend dalen naar een 10-tal graden. Een lichte bui is niet uitgesloten, maar weinig waarschijnlijk.

Morgen

Morgen trekt tegen de avond pas een front van west naar oost. Waarschijnlijk blijft het overdag nog net ten westen liggen en trekt het pas in de avond binnen met perioden van regen. Het kan voor het front uit toch nog een 15 tot 17 graden worden. Er staat wel erg veel wind uit zuidwest tot west. Die waait nog harder dan op vrijdag en kan uithalen tot rond 50-60 km per uur.

Zondag

Zondag trekt het front in de ochtend geleidelijk weg en in de namiddag is de zon terug, maar het is dan nog maar 12-13 graden bij een koele noordoostelijke wind.

Volgende week

Ook de eerste helft van volgende week zitten de maxima rond normale waarden voor de tijd van het jaar van een 12 tot 14 graden. We noteren dan wel vrij koele nachten.

Bekijk ook

Wil je meer weten over het weerbericht voor de komende dagen? Of ben je op zoek naar achtergrondinformatie bij weerfenomenen? Bekijk de website van onze weerman Geert Naessens.

Auteurs: 
Geert Naessens