Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wisselvallig, winderig maar zacht

Wisselvallig, winderig maar zacht

Weer
27/11/2019

in de voormiddag wisselen drogere perioden en lokale buien elkaar af met tussendoor kans op enkele opklaringen. In de namiddag wordt het overwegend zwaarbewolkt met geregeld regen of fikse buien. Hier en daar kan er een donderslag voorkomen. Het is zacht, met een graad of 12.

Vanavond en vannacht zwaarbewolkt met nog steeds regen of buien. Mogelijk wordt het in de loop van de nacht tijdelijk droger. De minima rond 9 graden. Er waait een vrij krachtige wind uit het zuidwesten. 

Morgen is het nog altijd wisselvallig met doorgaans veel bewolking en perioden van regen of buien. De maxima liggen tussen 6 en 11 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig.µ

Vrijdag wordt het wisselend bewolkt en het blijft, op een lokaal buitje na, droog. De kans op een bui is het grootst aan de kust In de latere namiddag worden de opklaringen in het binnenland breder. Het is frisser met maxima van 3 tot 8 graden bij een matige noordwestelijke wind.

Bekijk ook:

Wil je meer weten over het weerbericht voor de komende dagen? Of ben je op zoek naar achtergrondinformatie bij weerfenomenen? Bekijk de website van onze weerman Geert Naessens.

Auteurs: 
Geert Naessens