Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wisselvallig met opklaringen en buien

Wisselvallig met opklaringen en buien

Weer
18/11/2022

Vanavond zijn er hier en daar wat buien en ook in de nacht kan nog een bui opduiken. De minima dalen tegen de ochtend naar 6-7 graden bij een noordwesten wind.

In het weekend is het ook wisselvallig al lijken we het zaterdag grotendeels droog te kunnen houden.

Zondag komt er opnieuw regen. De maxima dalen op zaterdag naar een 6 tot 7 graden tegen het eind van de middag bij een naar noordoost draaiende en koude wind.

In de nacht naar zondag kan het afkoelen naar een 0 tot 2 graden, maar zondag overdag komt er weer zachtere lucht binnen met regen, veel regen zelfs. Tegen zondagnamiddag is het alweer een graad of 8-9 geworden.

Maandag en de dagen erna verlopen dan weer wisselvallig met regelmatig perioden van regen of buien en geleidelijk oplopende temperaturen.

KUST:

Vandaag krijgen we nog meer wisselvalligheid. Er zijn weliswaar langere droge perioden, maar er vallen ook soms nog buien bij maxima rond 11 graden en een matige zuidwestelijke wind.

Vanavond en vannacht is er nog kans op een bui bij minima rond ongeveer 6-7 graden tegen de ochtend.

Morgen wordt een koelere dag. Een naar noordoost draaiende wind voert koudere lucht aan met maxima nog rond 7-8 graden in de ochtend, verder dalend in de middag.

Auteurs: 
Geert Naessens