Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wisselend bewolkt met geleidelijk opklaringen

Wisselend bewolkt met geleidelijk opklaringen

Weer
01/12/2019

Vanavond klaart het verder op en kan het snel afkoelen. 's Nachts draait de wind naar het Noorden en kunnen enkele buien vallen. Aan de kust blijven de minima positief, maar in het binnenland zakken ze tot rond het vriespunt, en kunnen ze voor gladde wegen zorgen.

Morgen wordt wisselend tot zwaar bewolkt. In het begin van de dag vallen er buien, later is het droog. De maxima stijgen naar 8 graden bij een matige noordelijke wind. 's Nachts wordt het opnieuw wisselend bewolkt en zakken de minima naar het vriespunt. 

Dinsdag wordt zwaar bewolkt tot betrokken, maar wel droog. Het is rustig, nevelig en koel met maxima rond 7 graden. Ook woensdag wordt een grijze dag met veel wolken, enkele opklaringen en maxima rond 5-6 graden. De wind draait in zuid- tot zuidoostelijke richting. 

Kust

Aan de kust is het vandaag eerst zwaar bewolkt, maar gaandeweg trekken de wolken weg. In de late namiddag komen er brede opklaringen. De temperaturen schommelen rond de 5 graden, en er staat een koude noordoostelijke wind.

Vanavond en vannacht kunnen er enkele buitjes vallen bij een matige wind. Die voert wat zachtere zeelucht aan met minima rond 3-4 graden. Morgen trekken die buitjes weg, maar krijgen we vrij veel wolken. Er komen enkele opklaringen, en de maxima schommelen rond 8 graden.

Auteurs: 
Nathan Vandamme
Geert Naessens