Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Meer wolken op komst maar zacht

Meer wolken op komst maar zacht

Weer
18/11/2021

Het is wel zacht met maxima tot rond 12 graden bij een matige zuidwestelijke wind.

Vanavond en vannacht is het zwaar bewolkt tot betrokken met kans op wat licht gemiezer. Het is daarbij zeer zacht met minima van 9 tot 10 graden.

Ook morgen is een grijze dag met wat gemiezer bij maxima die opnieuw oplopen naar waarden rond 12 graden. Daarbij staat weer een matige zuidwestelijke wind.

Het weekend verloopt ook zacht met maxima rond 10 tot 12 graden, maar de kans op wat regen of een bui wordt dan weer wat groter. Zondag draait de wind later op de dag naar noordwest en komt er koelere lucht binnen.

Dat loopt dan maandag op een frissere dag uit met maxima rond 6-7 graden en in de nacht naar dinsdag kans op wat lichte nachtvorst.

KUST:

Vandaag start nog met zonnige perioden, maar overdag neemt de bewolking weer toe met maxima rond 12 graden. Er kan later vanmiddag weer wat gemiezer aan te pas komen.

Vanavond en vannacht is het dan zwaar bewolkt tot betrokken en erg zacht. We halen rond 10 graden met af en toe wat gemiezer. Dat is ook morgen het geval. Dat wordt opnieuw een grijze dag met kans op wat gemiezer. Het blijft wel erg zacht met maxima rond 12 graden.

Auteurs: 
Geert Naessens