Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Herfstdag met regenbuien en felle wind

Herfstdag met regenbuien en felle wind

Weer
17/11/2022

Later op de dag neemt de wind af bij maxima opnieuw rond 12-13 graden. Er blijven geregeld buien vallen.

Vanavond en vannacht blijft het wisselvallig met een aantal verspreide buien. De wind neemt verder af. De minima zitten tegen de ochtend rond een 6 tot 8 graden.

Ook morgen is het wisselvallig met wolken, opklaringen en enkele buien. De maxima dalen naar een 11-tal graden.

In het weekend is het ook wisselvallig al lijken we het zaterdag grotendeels droog te kunnen houden. Zondag komt er opnieuw regen. De maxima dalen op zaterdag naar een 8 tot 10 graden en hebben in de loop van de dag de neiging om nog wat verder te dalen.

In de nacht naar zondag kan het afkoelen naar een 3-4 graden, maar zondag overdag komt er weer zachtere lucht binnen met regen, veel regen zelfs.

KUST

Vandaag is er eerst veel wind. Die waait in de ochtend hard tot stormachtig uit het zuidwesten bij zachte minima rond 10 graden. De regen en buien zitten ook vooral in de ochtend. Overdag komen er meer droge perioden. Het wordt opnieuw een graad of 12. Daarbij neemt vanmiddag de wind wat af, maar blijft toch hard waaien.

Vanavond en vannacht is het nog licht wisselvallig met enkele verspreide buien en minima rond een 8-9 graden.

Morgen krijgen we nog meer wisselvallig weer. Er zijn langere droge perioden, maar er vallen ook nog geregeld buien bij maxima rond 11 graden.

Auteurs: 
Geert Naessens