Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Bewolkte dag met koele temperaturen

Bewolkte dag met koele temperaturen

Weer
27/10/2019

Vandaag start bewolkt, maar geleidelijk aan komen er opklaringen. Het kan een tijdje duren voor de zon zich laat zien. De dag eindigt licht bewolkt, met een zwakke tot matige noord- tot noordwestenwind. Het wordt een stuk kouder dan gisteren, met maxima rond de 12-13 graden.

Vanavond en vannacht is het licht bewolkt. Het kan wat nevelig worden bij koele minima rond een 4-5 graden tegen de ochtend.

Morgen wordt het licht tot wisselend bewolkt met opklaringen en zonnige perioden. Er is een kleine kans op een lokale bui bij een zwakke tot matige noordelijke wind. De maxima schommelen rond de 12 graden.

Dinsdag en woensdag worden opnieuw koele dagen met maxima rond 12 graden en minima rond 2 tot 4 graden. 's Nachts kan het vriezen. Op donderdag komt een front dichterbij, en schuiven er meer wolken binnen. De minima liggen hoger, maar overdag blijft het koel met perioden van regen. Er staat dan een zuid- tot zuidwestenwind. 

Bekijk ook

Wil je meer weten over het weerbericht voor de komende dagen? Of ben je op zoek naar achtergrondinformatie bij weerfenomenen? Bekijk de website van onze weerman Geert Naessens.

Auteurs: 
Nathan Vandamme