Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Treelove: een idyllische zomerbar te midden het groen

Treelove: een idyllische zomerbar te midden het groen

Verslag
05/07/2018

Vakantiegevoel in een mooie landelijke sfeer

Gisterenavond was het rustig genieten tijdens een movie night in Treelove. De setting van de zomerbar zorgt ervoor dat je meteen tot rust komt. De bar is gelegen in een grote tuin met vintage zetels, houten bankjes en sfeerverlichting. In de hangmatten kan je genieten van het zicht op de velden. De zomerbar is niet altijd een oase van rust. Zo worden er thema-avonden georganiseerd en worden de matchen van de Rode Duivels er op groot scherm uitgezonden.

Treelove ligt langs een rustige, landelijke weg, waardoor je heel weinig verkeer hoort. Er is voldoende parkeerruimte, op enkele minuten stappen van de zomerbar zijn er twee grote parkeerweides voorzien.

Sfeer: 3,5/5  

Genieten van een cocktail of mocktail

De zomerbar heeft een uitgebreide drankkaart, met verschillende soorten gin, whisky, aperitieven en frisdranken. Je kan er ook kiezen tussen een groot aantal bieren, zoals Duvel, Omer, het Tielts bier ‘De Poes’, of een iets exotischere Corona.

Er is ook een aparte drankkaart met cocktails en mocktails. Ik proefde ‘Healthy Blood’, een mocktail met rozemarijn, basilicum, pompelmoes, bloedsinaasappel en tonic. Ik moet zeggen, ik was niet teleurgesteld. Een echte aanrader voor wie net als ik fan is van zoet, maar niet te zoet.

Drinks: 4/5

De West-Vlaamse zomerbars

Elke week test één van onze festivalreporters een West-Vlaamse zomerbar uit. Lees hier alle reviews.

Fotogalerij Treelove

Auteurs: 
Erin Delbaere