Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

In Roeselare beten ze ook hun nagels af

In Roeselare beten ze ook hun nagels af

Verslag
03/07/2018

Het grote scherm op het Polenplein in Roeselare was onze volgende halte voor een match van de Duivels. Anders dan in Brugge en Oostende zag je hier niet te veel randanimatie. Alles draaide rond de match. En maar goed ook, want veel nagels overleefden deze negentig minuten niet.

De Roeselaarse supporters kropen ook voor deze match massaal ‘oltegoare’. Jong en oud aten een braadworst om de zenuwen wat te bedwingen. Of je kon nog snel wat attributen aanschaffen om in ‘full supportersmodus’ te gaan. Hier was zeker meer dan sfeer genoeg!

(Lees verder onder de video)

De supportersdorpen blijven dus minstens nog tot vrijdag staan. De Belgen wonnen met 3-2 tegen Japan nadat Chadli in de 94e minuut een prachtige counter binnen schoof. Het signaal voor een vreugdeuitbarsting van jewelste! Het regende plots bier en cola en supporters vlogen elkaar in de armen.

Voor deze match mochten we snel even op het balkon kruipen van restaurant Suurplas, Met een prachtig uitzicht volgden het volkslied en zagen we de supporters één-voor-één toestromen. Via onze Instagramaccount kun je nog snel even de livevideo bekijken!

Op naar vrijdag, dan wacht Brazilië!

Fotogalerij

Auteurs: 
Nick Vandierendonck