Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Papaga Pop-Up zorgt voor een originele invulling van oudste stadstuin

Papaga Pop-Up zorgt voor een originele invulling van oudste stadstuin

Verslag
07/12/2018

Gezelligheid troef

De winterbar ligt ietwat verscholen achter een oude gevel. Maar dankzij een houten constructie met het logo en de naam erop, vind je Papaga toch makkelijk terug in de Rijselstraat in Kortrijk.

Je loopt eerst over een houten loopbrug voor je echt in de winterbar binnenkomt, maar dat zorgt voor een zekere nieuwsgierigheid. Papaga is een winterbar waar je zowel binnen als buiten van een drankje kunt genieten. Buiten is er afdak voorzien, zodat je er zelfs op regenachtige dagen terecht kunt. Binnen staat de verwarming lekker hoog en kan je in verschillende zalen zitten.

Naar deze bar kom je vooral om met je vrienden of familie te genieten van een gezellige winteravond. Als je op zoek bent naar een winterbar met dansmogelijkheden, ben je hier niet aan het juiste adres.

Je auto kan je het makkelijkst kwijt in de ondergrondse Schouwburgparking. Daarna is het nog enkele minuten wandelen tot aan de bar.

Sfeer: 3,5/5

Verrassing op je bord

In Papaga kan je genieten van een pintje, maar ook een warm drankje of zelfs een cocktail staan op de kaart. Een typische Almdudler kan je er ook drinken, maar voor een jenever, Jägermeister of glühwein moet je in een andere winterbar zijn.

Je kan er elke dag een warme maaltijd eten, maar wat je op je bord zal vinden is elke dag opnieuw een verrassing. Als je er reserveert kan je wel op voorhand je eten kiezen.  

Heb je zin gekregen om ook eens langs te gaan in de pop-up? De bar is elke dag open, en dat nog tot 20 januari. Meer informatie over de bar en evenementen die het organiseert vind je op hun Facebookpagina.

Drinks: 3,5/5

LEES OOK

Fotogalerij Papaga Pop-Up

Auteurs: 
Naomi Vanden Abeele