Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

The Night 2.0: tropische sfeer midden in de stad

The Night 2.0: tropische sfeer midden in de stad

Verslag
02/08/2018

Ben ik nog in Brugge?

Het was er gezellig druk gisteren, in The Night 2.0. Ondanks de stedelijke omgeving hangt er in de Brugse zomerbar een tropische sfeer. De bar bestaat uit twee delen. Een grote, hoge tent en een ministrand. De temperaturen in België voelden de afgelopen weken nogal tropisch aan, maar door de strandstoelen en parasols op het ministrand waande ik me in nog warmere oorden. In de grote tent creëert de aankleding met houten meubels en vele planten een vakantiegevoel.

Als je in de tent de trap naar boven volgt, kom je in een aparte eventroom terecht. Deze ruimte kreeg toepasselijk de naam The Loft en kan gehuurd worden voor personeelsdrinks of privéfeestjes vanaf dertig personen.

The Night 2.0 ligt vlak aan de Kinepolis in Brugge. Bezoekers van de zomerbar kunnen hun auto zeker parkeren op de parking van de bioscoop. Er werd ook gedacht aan de fietsers. Net naast de ingang van de zomerbar is er een ruime fietsenparking.

Sfeer: 4/5

Mojito’s en huisgemaakte limonades

Na een autorit van veertig minuten naar Brugge had ik vooral dorst. De barvrouw raadde me een mojito aan. Ik ben altijd wel fan van een goede mojito, maar ik moest nog achter het stuur kruipen dus een zware alcoholische cocktail leek me niet echt een goed idee. Ik koos voor een huisgemaakte limonade, maar ik vertrouw de barvrouw op haar woord dat de mojito’s in The Night 2.0 uitstekend zijn. De huisgemaakte limonade die ik dronk was er eentje met citroensmaak, maar je kan ook kiezen tussen andere fruitsmaken zoals aardbei en mango. De limonades zijn een erg lekker non-alcoholisch alternatief. Naast vele cocktails en huisgemaakte limonades kan je in The Night 2.0 ook genieten van een simpele cola, een glaasje wijn of een pintje.

Drinks: 4/5

De West-Vlaamse zomerbars

Elke week test één van onze festivalreporters een West-Vlaamse zomerbar uit. Lees hier alle reviews.

Fotogalerij The Night 2.0

Auteurs: 
Erin Delbaere