Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Maak kennis met de partners op Kinderen Toegelaten

Maak kennis met de partners op Kinderen Toegelaten

Verslag
09/08/2017

We stellen graag even alle activaties van onze partners voor, die je op alle edities van Kinderen Toegelaten kan aantreffen!

“Bollo Smitto” bij Biebuyck

Zo’n grote ijsjes zagen jullie nog nooit. Bij de stand van Biebuyck gooi je met een bal dwars door een magnum of cornetto heen. Veel succes!

Speel mee en zamel in met Recupel

De stand van Recupel laat kinderen spelenderwijs ontdekken wat elektro is en wat niet, aan de hand van een leuk en leerrijk Reucpel-spel. We maken er samen een positief, gezellig en gratis feest van, met een hart voor het milieu en voor het Zuiden. Hoe eenvoudig en klein ook, elke inspanning telt om onze planeet te redden.

Verfrissende activiteiten bij Spa

Bij Spa kan je terecht - hoe kan het ook anders – voor een verfrissende activiteit. Kinderen kunnen zich uit leven op het springkasteel, bij de fotobooth of kunnen een tattoo laten zetten!

Iedereen welkom bij Gezinsbond

Wie bij Gezinsbond langs gaat, gaat zeker niet met lege handen weg. Je krijgt er een windmolentje, strandbal of zonneklep én je maakt bovendien kans op een mooie reis! En kinderen kunnen er naar hartenlust eendjes vissen of vier-op-een-rij spelen

Nazareth Kaas trakteert!

Van al dat spelen krijg je natuurlijk honger. Daarom trakteert Nazareth Kaas  op een heerlijk smeuïge croque uit het vuistje of lekkere blokjes kaas!

Op de foto met dino’s bij X-Treme Dinopark

Dinosaurussen uitgestorven? Daar zijn ze aan de zee nog niet zo zeker van.  Bij de stand van X-Treme Dinopark kan je op de foto met dino’s en krijg je coole dinotattoos!

Speel mee met het Kusttramspel

Speelde jij al mee met het levensgroot Kusttramspel van De Lijn? Zoek het promoteam van De Lijn op Kinderen Toegelaten en dobbel mee! Wie het eerst doorheen de kusttramroute  raakt, wint!

Auteurs: