Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Lachende gezichten op dag drie Kneistival

Lachende gezichten op dag drie Kneistival

Verslag
20/07/2018

De organisatie waarschuwde alvast op voorhand al om op tijd te komen. Een paar fans konden eerder deze week namelijk De Kreuners niet meevolgen door een overbevolking van ‘de put’. Velen vreesden voor hetzelfde scenario. Vroeg komen was dus de boodschap! Met als voordeel natuurlijk dat je ook geen seconde miste van de fluwelen stem van Milo Meskens.

Perfecte opwarmer

De 22-jarige uit Deinze toonde waarom hij in 2015 De Nieuwe Lichting won van Studio Brussel. In maart kwam zijn eerste album uit met hits zoals ‘Here With Me’ en ‘New Beginning’. Het publiek kon Meskens zeker smaken, al waren er sommigen die Milow verwachtten. Een verkeerde gok, maar ook zij werden snel overtuigd. De perfecte opwarmer van opnieuw een warme zomeravond op Kneistival.

Velen wachtten natuurlijk op Gers Pardoel. De Nederlander reisde de afgelopen drie weken vooral door West-Vlaanderen en Kneistival was de laatste tussenstop op zijn agenda. Op voorhand kwamen alleszins een paar jongens backstage wachten voor een meet & greet. Dat is ook Gers Pardoel: heel open naar zijn fans. Tijdens zijn optredens draagt hij een aanstekelijke vrolijkheid met zich mee die bij iedereen een lach op het gezicht tovert. Dat was deze keer niet anders!

De vlotte babbel van Pardoel

Hits zoals ‘Louise’, ‘Bagagedrager’ en ‘Valuta’ werden luidkeels meegebruld en afsluiten deed hij natuurlijk met ‘Ik Neem Je Mee’. Het hele publiek smachtte voor de vlotte babbel van Pardoel. “Liefde is het belangrijkste, niet geld”, was zijn boodschap. Zoals veel anderen in het publiek moest ik even mijn keel insmeren, want Discobar Galaxie kwam eraan. Gelukkig hebben ze op Kneistival drie bars waar je snel en vriendelijk bediend wordt. Nog een pluspuntje!

Adriaan Van den Hoof en kompanen speelden met verschillende genres en lieten het publiek zowel meezingen als meeshaken. Alles wordt live gemixt en dat merk je soms wel eens. Een minder gelukte overgang of twee minder passende nummers na elkaar, maar klagen kunnen we allerminst. Vooral de R&B-nummers deden de heupen waggelen. Iets wat Gers Pardoel ook graag zag gebeuren.

Geen triestige gezichten

De sfeer hier zat immens goed. Ondanks dat er heel veel volk aanwezig was, kon je nog makkelijk van de ene naar de andere kant gaan. Deze keer hoefde ook geen ingang afgesloten worden, dus gisteren geen triestige gezichten te vinden. Kneistival mag trots zijn, wat een avond!

Herbekijk livevideo’s via onze Instagram of Facebook, of ga gewoon een van de komende avonden zelf nog eens langs op Kneistival. Tot de volgende!

Auteurs: 
Nick Vandierendonck