Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Hype-O-Dream in Waregem opnieuw groot succes

Hype-O-Dream in Waregem opnieuw groot succes

Verslag
15/07/2018

Zon maakt het feest af

Dit jaar vond het festival plaats onder een stralende zon die het geen enkel ogenblik liet afweten. Bij momenten was het broeierig heet, maar dat weerhield de menigte er niet van keihard los te gaan op de beats. Al zochten sommigen toch liever de schaduw op. Gelukkig was dat perfect mogelijk in de tenten centraal op het domein. Bovendien kon je je op meerdere plaatsen voorzien van verfrissing en een snelle hap. Maar natuurlijk vond het échte feestje niet plaats in de tenten, maar wel op een van de vijf podia. Ja hoor, je leest het goed. Hype-O-Dream heeft vandaag maar liefst vijf podia waarop allerlei artiesten de hele dag het beste van zichzelf geven.

Voor ieder wat wils

Wie vooral fan is van elektronische beats zat goed bij de dj’s op podium Fantasy. Wie absoluut Pat Krimson nog eens aan het werk wou zien, ging dan weer naar Flashback. Peter Luts liet alle harten sneller slaan op het Wet Dream-podium en ook op Nightmare passeerden heel wat talenten de revue. Een ding is wel zeker: voor de absolute knalfeestjes moest je naar de Mirage Mainstage. Hoe later op de avond, hoe gekender de gasten daar waren. Zo trad Jebroer op, gevolgd door Lil Kleine en Henri PFR. Vlaanderens populairste dj Regi sloot de boel af met een magnifieke dj-set.

Dromerige setting

De organisatie van Hype-O-Dream ontving haar gasten in een dromerige setting die deed verlangen naar zon, zee en strand. De zonsondergang rond half tien was een perfecte aanvulling voor dat concept. We onthouden dat zowel jong als oud gading vindt in het programma van Hype-O-Dream en dat de reacties unaniem lovend waren: ‘volgend jaar komen we zéker terug’.

Auteurs: 
Louise Bucket