Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Bar d’Hiver zorgt voor dansbare plaatjes in Wielsbeke

Bar d’Hiver zorgt voor dansbare plaatjes in Wielsbeke

Verslag
21/12/2018

Dansen in een iglo

De winterbar is een gigantische opgeblazen iglo, waar het, zoals het hoort, lekker warm is binnen. Om gezellig te keuvelen in een winterse sfeer, is Bar d'Hiver misschien niet de beste keuze. Maar je kan er des te meer de stress van je werkweek van je af dansen.

Je kan er bovendien elk weekend wel iets beleven; een nineties feestje, een ladies night… het kan allemaal. De DJ zorgt voor gepaste plaatjes waar je helemaal kan op losgaan. Blijven zitten is geen optie in de bar. Veel stoelen zal je er toch niet vinden. De winterbar is makkelijk te vinden en je auto kan je kwijt op de parking voor de ingang.

Bar d’Hiver is elke donderdag-, vrijdag- zaterdag- en zondagavond open en dat nog tot en met oudejaarsavond. Je kan er dus nog het nieuwe jaar in stijl gaan inzetten. Voor meer informatie over de evenementen die Bar d’Hiver organiseert kan je terecht op hun Facebookpagina

Sfeer: 3/5

Honger of dorst? Geen nood!

Voor typische winterdrankjes zoals glühwein, Jägermeister of een warme chocomelk moet je niet in deze bar zijn. Je kan er genieten van allerlei soft drinks, bieren en sterke dranken. Genoeg opties om je dorst te lessen dus.​ Jenevertjes kan je er wel drinken, en wel op een heel originele manier: met z’n vieren en van een skielat. Je kan er met enkele vrienden samen een shotje nemen. Betalen voor je drankjes doe je met bonnen.

Krijg je honger van al dat dansen? Geen nood, je kan buiten een lekkere en verse pizza of pasta bestellen in een foodtruck.

Drinks: 3/5

Lees ook

Fotogalerij Bar d’Hiver

Auteurs: 
Naomi Vanden Abeele