Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Uw boodschap op televisie

Uw boodschap op televisie

Elke dag stemmen tussen de 110.000 en 120.000 gezinnen af op hun West-Vlaamse regionale zender. Begin 2015 waren er dat maar 80.000. Omgerekend in aantal kijkers betekent dit dat we met Focus en WTV elke dag op televisie tot 300.000 kijkers bereiken.

Voor elk wat wils

Uw boodschap op televisie? Dat kan, in de vorm die u verkiest en aangepast aan uw budget. Een spot in een reclameblok? Een billboard bij een programma relevant voor uw doelgroep? Impact creëren vlak voor of na het nieuws? Uw evenement voor een betaalbare prijs in de kijker zetten? Alles kan. We komen vrijblijvend langs, luisteren naar uw noden en werken een voorstel op maat uit. 

Tendens

Wil u graag een directe link naar een lifestyle-minnend publiek? Dan is Tendens uw mediapartner! Tendens staat voor een frisse blik op mode, design, wonen, gastronomie en alle andere lifestyle-gebieden. Als partner van Tendens zet u uw merk in de kijker via publireportages, spotslogovermeldingen en online visibiliteit

Contacteer ons

Bent u benieuwd welke campagne voor uw bedrijf het beste werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen bij u langs, luisteren naar uw verhaal en werken een voorstel uit op maat. 

U kunt ons tijdens de kantooruren bereiken op 051 25 95 11 of stuur ons gerust een mailtje op reclame@focus-wtv.be

U kunt hier ook een contactformulier invullen, dan nemen wij contact op met u!

Contacteer ons