Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zulte Waregem laat het liggen tegen Moeskroen

Zulte Waregem laat het liggen tegen Moeskroen

Sport
28/10/2018

Het begon goed voor Zulte Waregem. Ex-speler Godeau hielp de thuisploeg een handje en werkte een voorzet van Buffel in eigen doel. Tien minuten later opnieuw Zulte Waregem, deze keer met een vloeiende combinatie via Faik. Bongonda zet door op de flank en haalt uit: 2-0. Een knappe aanval van de thuisploeg en een doelpunt, het geloof in eigen kunnen is er helemaal terug. 

Maar nog voor het halfuur kan Pierrot tussen Baudry en Heylen voor doel komen en alleen koppen: 1-2. Zulte Waregem laat het hoofd niet hangen en toont nog wel enkele flitsen, maar gaat rusten met een 1-2 voorsprong.

In de tweede helft probeerde Zulte Waregem wel, maar het was Moeskroen dat beter combineerde en ook minder fouten in de passing maakte. Een pass van De Pauw werd onderschept, waardoor Moeskroen snel kon omschakelen. Pierrot kwam opnieuw voor doel en maakte knap de gelijkmaker. 

De thuisploeg probeerde nog, maar raakte niet verder dan een schot van Baudry. Zulte Waregem blijft zo achter op de laatste plaats en moet donderdag opnieuw aan de bak tegen Standard. 

Auteurs: 
Simon Bossuyt