Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zulte Waregem huurt Poolse verdediger Karol Fila

Zulte Waregem huurt Poolse verdediger Karol Fila

Sport
31/01/2023

Fila tekende in de zomer van 2021 bij Strasbourg, waar hij de voorbije maanden nauwelijks in actie kwam. Aan de Gaverbeek wil hij weer speelminuten verzamelen. "Ik zag de wedstrijd tegen Club Brugge vanuit de tribunes en kijk er nu al enorm naar uit om voor Essevee te spelen", klinkt het bij de aanwinst. "Ondanks de nederlaag waren de fans geweldig. Ik hoop de ploeg dan ook zo snel mogelijk te helpen om de doelstellingen voor dit seizoen te halen."

Zulte Waregem staat met twintig punten uit 23 wedstrijden op de zestiende plaats (op 18) in de Jupiler Pro League. AS Eupen, dat als vijftiende voorlopig op de laagste plaats staat die recht geeft op het behoud, telt evenveel punten maar heeft een match minder op de teller.

Chinonso Offor

Tegelijk licht Zulte Waregem de aankoopoptie in de huurovereenkomst van Chinonso Offor niet en laat het de 22-jarige aanvaller terugkeren naar Montreal CF.  Offor kwam begin september bij Zulte Waregem terecht maar de Nigeriaan kon niet echt potten breken. Hij scoorde amper een keer voor SVZW.

Auteurs: 
Belga