Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wielsbeke blijft ongeslagen

Wielsbeke blijft ongeslagen

Sport
30/01/2022

Met een vrijschop van De Rechter nam de thuisploeg het initiatief met na 3 minuten al een eerste kans. Wielsbeke stak aan het kwartier voor het eerst eens het veld over. Een vlotte aanval over rechts, een lage voorzet en Dejaegere mocht simpel intikken vlak voor doel. 0-1

Roeselare-Daisel bleef het meeste balbezit opeisen en even over het halfuur benutte Bakelandt een dekkingsfout om beheerst en verdiend gelijk te maken: 1-1. Halfweg mocht Wielsbeke heel tevreden zijn.

Een 1-richtingswedstrijd

De tweede helft was 10 minuten oud als Dejonghe aanlegde van heel ver. Zijn schot zoefde net naast de kruising. De thuisploeg bleef dominant. De Rechter ging goed diep voor Coudron maar voor doel profiteerde niemand.

Het wedstrijdscenario bleef hetzelfde : Wielsbeke kampeerde vooral op de eigen helft. Roeselare-Daisel was dominant maar niet efficiënt voor doel. Het was stilaan een 1-richtingswedstrijd geworden. Couckuyt leek het overwicht in een doelpunt te kunnen omzetten, maar Vandenborre redde nog op de lijn.

Wielsbeke pleegde 10 minuten voor het einde bijna een hold-up als d'Hondt Coopman bediende. Het bleef 1-1. Wielsbeke blijft zo ongeslagen.

Auteurs: 
Redactie - Eddy D'Hespeel