Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Westhoek onderuit bij Harelbeke

Westhoek onderuit bij Harelbeke

Sport
27/09/2020

Het was verrassend Westhoek dat het beste aan de partij begon met na 7 minuten een knappe dubbelpas tussen Diakho en Cremers. De Westhoekspits kon de prima voorzet echter niet verzilveren. De 0-1 volgde alsnog binnen het openingskwartier. Harelbeke doelman Tieren ging volledig de mist in en incasseerde een doelpunt vanop zo’n 30 meter.

Thuisploeg gaat erop en erover

Maar ook aan de overzijde zag het er niet bepaald koosjer uit op een vrijschop van Vancraeyveldt. Vandamme kon de 1-1 makkelijk binnentikken. De thuisploeg putte moed uit de gelijkmaker en zorgde al snel voor de 2-1 via Vandenbroucke.  Enkele tellen later mocht Westhoekdoelman zich al opnieuw omdraaien. Paepe ging onder de bal door en incasseerde zo twee goals in twee minuten.

Te veel individuele fouten

Na de rust voerde Westhoek trainer Debo maar liefst 3 wissels door en zag zijn team na een vrijschop al vroeg de aansluiting scoren via Mahieu. Westhoek kon de lijn echter niet doortrekken. De ploeg beging te veel individuele fouten en dat straften de Ratjes genadeloos af. Het werd uiteindelijk 5-2 in het voordeel van de thuisploeg.  

 

Auteurs: 
Eddy D’Hespeel