Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vier positieve COVID-gevallen bij Club Brugge

Vier positieve COVID-gevallen bij Club Brugge

Sport
18/10/2020

Er zijn vier positieve COVID-gevallen gemeld bij Club Brugge. Simon Mignolet, Odilon Kossounou, Michael Krmencik en Vincent Mannaert hebben positief getest. Dat laat Club Brugge weten op Twitter. (lees verder na de tweet)

 

Het viertal reist niet mee af naar Rusland. Dinsdag om 18u55 spelen de troepen van Philippe Clement een uitmatch tegen Zenit Sint-Petersburg op de eerste speeldag in Champions League-groep F. 

Hele ploeg getest

"Zaterdagochtend werd de volledige Brugse delegatie getest op COVID-19 in het vooruitzicht van de Europese wedstrijd in en tegen Sint-Petersburg", zo luidt het op de website van de landskampioen. "Internationals Simon Mignolet en Odilon Kossounou en aanvaller Michael Krmencik testten positief. Ook CEO Vincent Mannaert legde een positieve coronatest af.

Afgelopen donderdag nog werd de volledige selectie getest via het Jupiler Pro League-protocol, toen testte iedereen nog negatief. Het viertal gaat met onmiddellijke ingang in quarantaine en reist dus niet mee af naar Rusland. Geen van allen vertonen symptomen."

Bekijk ook:

Auteurs: 
Belga