Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Simons neemt afscheid met nederlaag tegen Gent

Simons neemt afscheid met nederlaag tegen Gent

Sport
20/05/2018

Op de website van Club Brugge reageert Timmy Simons na zijn laatste wedstrijd:

“Het voelt dubbel aan. Ik heb dit moment altijd ver voor me uitgeduwd. Ik wilde er niet te lang op voorhand aan denken, maar nu is het toch zo ver. Ik heb hier fantastische jaren gekend en op deze manier afsluiten is fantastisch. We zijn de verdiende kampioen. We hebben zoveel fantastische dingen gedaan dit seizoen, al wil je natuurlijk beter afsluiten voor de supporters dan met een 0-1 verlies.”

Toekomst onduidelijk

Wat de toekomt zal bieden voor Simons op voetbalgebied is nog niet duidelijk. “Ik ga nu eerst vakantie nemen. Dan ga ik terug met Club rond de tafel zitten en kijken hoe de toekomst eruit zal zien. Maar het is de bedoeling om zo snel mogelijk te beslissen. Ik weet nog niet wat mijn roeping is. Ze geven me de kans om ergens in te groeien en te ondervinden waar m’n ding ligt. Dat zal later wel duidelijk worden. 

"Dit is het mooiste moment"

Over zijn mooiste moment hoeft Timmy niet lang na te denken. “Mijn mooiste moment? Dan kies ik toch dit moment. Ondanks dat het een afscheid is, is dit wel het mooiste moment. Je ziet dat de mensen appreciëren wat je hier gedaan hebt. En dat respect is wederzijds. Ik ben een gelukkig man als ik de mensen op de tribune zie glimlachen en feestvieren.” 

Fotogalerij

Auteurs: