Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Siebe Schrijvers naar Club Brugge

Siebe Schrijvers naar Club Brugge

Sport
08/06/2018

Siebe Schrijvers

Schrijvers (21) tekent een contract voor vier seizoenen in Brugge. Hij kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten en is ook kapitein van de nationale beloftenploeg.

“Het duurde even, maar ik ben blij dat mijn overgang in orde is gekomen. Volgend seizoen hoop ik dat we samen heel wat mooie momenten kunnen beleven in de competitie en de Champions League. Ik kijk er al naar uit om de ploeg te leren kennen in de voorbereiding.” zegt Schrijvers op de website van Club Brugge.

Arnout Groeneveld

Ook Arnout Groeneveld (21) tekende in het Jan Breydelstadion een contract voor vier seizoenen.

"Ik ben echt héél blij dat ik naar Club kan komen", liet de nieuwe aanwinst op de transfer van de Bruggelingen optekenen. "Ik had heel wat aanbiedingen, maar heb bewust gekozen voor Club Brugge. De historie en resultaten van het afgelopen seizoen waren al mooi, maar ik heb enkele wedstrijden kunnen zien en was echt onder de indruk van de fans. In Brugge zijn die uniek."

Groeneveld is een jeugdproduct van PSV, maar maakte de voorbije twee seizoenen zijn debuut in het professioneel voetbal in Nijmegen. De flankspeler kwam bij NEC tot 46 officiële optredens, waaronder twaalf in de Eredivisie in het seizoen 2016-2017. De afgelopen jaargang was hij goed voor 13 goals en 17 assists in 30 duels in de Eerste Divisie. Daarmee werd hij de assistenkoning van de Nederlandse tweede klasse.

Eerder al tekende ook Mats Rits een contract bij Blauw-Zwart.

Auteurs: