Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Leko: "Enkel duel tegen Charleroi telt"

Leko: "Enkel duel tegen Charleroi telt"

Sport
09/05/2018

Maar nog meer dan het verlies bleven enkele betwistbare fases met de Video assistant referee (VAR) bij de thuisploeg nazinderen. "Maar dat is verleden tijd, enkel het duel van donderdag tegen Charleroi telt", verklaarde Club-coach Ivan Leko vandaag tijdens een persconferentie in het Jan Breydelstadion.

"Ik ben er zeker van dat de gebeurtenissen van zondag ons sterker maken", verklaarde Leko. “Onze volledige focus ligt nu op de match tegen Charleroi, die we willen winnen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat mijn groep er klaar voor is. Ikzelf heb de domper verteerd en kijk alleen naar de toekomst."

Dromen van titel

Met nog drie speeldagen voor de boeg ligt de titelstrijd in de Jupiler Pro League allerminst in een beslissende plooi. Club, dat donderdag dus naar Charleroi trekt, heeft in de stand twee punten meer dan Anderlecht. Paars-wit ontvangt op hetzelfde moment ploeg in vorm Standard. Zelfs de Luikenaars, derde op vier punten van de West-Vlaamse leider, mogen nog dromen van de titel.

Voelt Leko de zenuwen opkomen nu de concurrentie dichterbij sluipt? "Met de andere ploegen ben ik niet bezig", aldus de Kroaat. "We moeten alleen naar onszelf kijken, ons normale niveau halen en partijen winnen. We hebben de voorbije dagen de nadruk op bepaalde zaken gelegd, maar dat blijft binnenskamers. Maar ik herhaal: het belangrijkste is dat we met grinta en de juiste mentaliteit op het veld verschijnen."

Auteurs: