Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Izegem en Gullegem spelen 2-2 gelijk

Izegem en Gullegem spelen 2-2 gelijk

Sport
18/12/2016

Thuisploeg Izegem moest dringend op zoek naar punten, na 3 opeenvolgende nederlagen tegen Knokke, Aalst en Sint-Niklaas. Ook Gullegem kan nog wel een opkikker gebruiken zo net voor de feestdagen, het haalde amper 2 punten op 18.

Veel goeie wil in de eerste helft, maar weinig verzorgd voetbal. Sofiane Oumedjeber scoorde halfweg de eerste periode de 1-0 voor Izegem. De broer van Sofiane, Mehdi Oumedjeber speelt trouwens bij tegenstander Gullegem. Nog voor de rust kon Gullegem langszij komen via Indy Vancraeyveldt, die vanuit de draai in de korte hoek scoorde.

De tweede periode speelde zich vooral op de helft van Gullegem af, de bezoekers kwamen er niet meer aan te pas. Eén probleem wel, de thuisploeg maakte de vele kansen niet af, tot tien minuten voor affluiten Wim Vandoorne de bal in de kruising kopte. De 2-1 voor de thuisploeg was meer dan verdiend. Maar in de absolute slotfase van de match kon Jenci Dejonghe de 2-2 tegen de netten prikken. Gullegem pakt een gevleid punt, Izegem verliest er twee.