Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Essevee wil zich tonen in Europa

Essevee wil zich tonen in Europa

Sport
13/09/2017

Dat zegt trainer Francky Dury, die met goed voetbal en een goed resultaat wil beginnen aan de Europa League, morgenavond tegen Nice. Mario Balotelli is de sterspeler bij de Fransen, maar bij Zulte Waregem zijn ze niet onder de indruk.

Francky Dury, trainer Zulte Waregem: "Ik verwacht van mijn team morgen een goeie match, en als we een goeie match spelen, dan verwacht ik ook een goed resultaat. Het beste resultaat is winnen, maar ik zou niet ontevreden zijn als we onze voet naast Nice kunnen zetten, en dan eventueel toch een kleine nederlaag lijden."

 

Nice staat op dit moment elfde in de competitie, met twee overwinningen uit vijf wedstrijden. Dat is een matige start, maar de club stuurde afgelopen zaterdag wel Monaco wandelen met 4-0. Twee doelpunten van Mario Balotelli. Davy De fauw, speler Zulte Waregem: "Het is niet alleen hem waar het om draait, er zijn verschillende goeie spelers, ze hebben allemaal ook maar twee armen en twee benen. Dit is een leuk avontuur, om met veel jonge spelers, die voor het eerst in Europa spelen, aan deze campagne te beginnen."

Auteurs: