Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Deceuninck sponsort wielerploeg van Lefevere

Deceuninck sponsort wielerploeg van Lefevere

Sport
08/10/2018

Patrick Lefevere heeft maanden gezocht naar een nieuwe geldschieter en het is dus het beursgenoteerde Deceuninck geworden, specialist in ramen en deuren in pvc. Dankzij de investering kan de ploeg wellicht Enric Mas en Fernando Gaviria in het team houden.

Francis Van Eeckhout, CEO Deceuninck Group: “We zijn verheugd met deze krachtige samenwerking binnen het internationale wielrennen. Deze sponsorovereenkomst biedt talloze commerciële opportuniteiten voor Deceuninck en al onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat dit een nieuwe mijlpaal is voor het bedrijf.”

Patrick Lefevere, Team CEO: “Het doet me enorm veel plezier Deceuninck als hoofdsponsor voor de komende seizoenen te mogen verwelkomen. Dankzij hun engagement en dat van de andere partners kan het team denken aan de toekomst en aan het verder bouwen op wat we tijdens dit uitzonderlijke seizoen bereikt hebben. Gedurende de voorbije jaren hebben we getoond dat we bij de beste teams in de wielersport behoren en onze resultaten garanderen zowel uitstraling als internationale visibiliteit. En last but not least, de structuur en diensten die we aan onze partners aanbieden geven hen een sterk commercieel platform om hun klanten een unieke en exclusieve belevenis aan te bieden. Ik ben blij een internationaal bedrijf, waarmee we zoveel waarden delen, aan onze zijde te hebben en ik ben zeker dat we samen onze doelstellingen zullen bereiken.”

Auteurs: 

Download de Focus & WTV app