Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Club op winterstage zonder Clement

Club op winterstage zonder Clement

Sport
03/01/2022

Clement staat op het punt om trainer te worden bij AS Monaco. Daar was hij afgelopen zondag al te zien in de tribune tijdens de bekerfinale, samen met drie assistenten: Van Rumst, De Boever en Ivens.

Nieuwe opvolger?

De Bruggelingen zouden niet bij de pakken blijven zitten en maken al volop werk van een opvolger. In de gespecialiseerde pers duikt de naam op van Alfred Schreuder. De 49-jarige Nederlander diende in oktober mee op te stappen bij FC Barcelona als assistent van Ronald Koeman. Eerder werkte hij zes jaar lang bij Twente, onder meer als hulptrainer van Michel Preud'homme en ook een seizoen als hoofdtrainer.

Club maakte daarnaast bekend dat de huurovereenkomst met aanvaller Wesley Moraes werd beëindigd. Blauw-zwart huurde de 25-jarige Braziliaan, die eerder al van 2016 tot 2019 voor Club voetbalde, sinds eind augustus voor een seizoen van Aston Villa. De terugkeer van Wesley kende echter geen groot succes en de spits kreeg nauwelijks speelminuten.

Matej Mitrovic, Kamal Sowah, José Izquierdo, Senne Lammens, Noah Mbamba en Ruben Providence hebben positief op het coronavirus getest en zullen niet deelnemen aan de oefenstage. Ook Ignace Van der Brempt past, als hoogrisicocontact, voor de winterstage.

Auteurs: 
Kjenta Vangampelaere
Belga