Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Club kan vanavond grote stap richting titel zetten

Club kan vanavond grote stap richting titel zetten

Sport
15/04/2018

Ondanks de 1-0 nederlaag van vorig weekend op het veld van AA Gent heeft Club nog een voorsprong van zes punten op Anderlecht en de Gentenaars, maar boordevol vertrouwen zakken de Bruggelingen toch niet af naar het Astridpark.

Het is immers al een eeuwigheid geleden dat blauw-zwart in de hoofdstad nog eens de drie punten kon sprokkelen: op 9 september 1999 ging Club met 2-3 winnen op het veld van RSC Anderlecht en sindsdien kon Blauw-Zwart al 27 wedstrijden op rij niet meer winnen in Anderlecht.

Limbombe speelklaar

Bijkomende domper voor trainer Ivan Leko: doelman Kenneth Vermeer moet onder het mes met een rechterbovenbeenblessure en mist de rest van het seizoen. Anthony Limbombe is dan weer speelklaar en zit opnieuw in de selectie. Bij een nederlaag zien ze de troepen van Hein Vanhaezebrouck naderen tot op drie punten en ligt Play-off I weer helemaal open.

Bij winst loopt Club liefst negen punten uit op Anderlecht en Gent, dat zaterdag in extremis met 1-0 verloor op Standard, en dat terwijl er na deze speeldag nog amper 21 te verdienen zijn.

Auteurs: