Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

31-jarige Fransman Gauthier Ganaye wordt CEO KV Oostende

31-jarige Fransman Gauthier Ganaye wordt CEO KV Oostende

Sport
07/06/2020

Tot voor kort was Ganaye nog voorzitter bij OGC Nice. Daarvoor was hij ook actief als secretaris-generaal bij RC Lens (Frankrijk) en 'Chief Executive' bij FC Barnsley (Verenigd Koninkrijk). 

Veel werk

"Ik besef dat we de komende weken veel werk hebben en daarom moeten alle neuzen binnen de club in dezelfde richting staan. We zullen er alles aan doen om de club weer succesvol te maken", blikt de jonge Fransman alvast vooruit. 

Paul Conway, mede-eigenaar en voorzitter van de Raad van Bestuur van KV Oostende, kijkt uit naar de samenwerking met Ganaye. "We werkten eerder al succesvol samen bij Barnsley en Nice", vertelt hij. "Gauthier zal zorgen voor een dynamisch leiderschap, aangevuld met een pak ervaring in de internationale voetbalwereld."

Supportersbeleving

Nog volgens Conway zal de nieuwe 'Executive President' in eerste instantie instaan voor de omvorming van de selectie in een jonge, aanvallend ingestelde ploeg en de uitbreiding van de partnerships met bestaande en nieuwe sponsors. "Daarnaast is het ook de bedoeling om de supportersbeleving nog te verbeteren."

Auteurs: