Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Focus en WTV in actie voor een mooiere wereld

Focus en WTV in actie voor een mooiere wereld

Promotie
22/09/2019

Elektrische toestellen verzamelen

Je hebt zeker ook nog een oude krultang liggen terwijl je eigenlijk al krullen hebt, of een boormachine maar je bent helemaal geen klusjesman… Of je kapotte broodrooster staat nog altijd in je keuken, en die elektrische tandenborstel gebruik je al lang niet meer. Laat ze niet langer thuis liggen! 

Naar het recyclagepark, een recyclepunt of De Kringwinkel

Rep je naar het recyclagepark en gooi je toestellen gratis in de Recupelcontainer. Je kan kleine toestellen ook kosteloos deponeren in de inzamelboxen die je bij de ingang van bijvoorbeeld een supermarkt vindt. Maar ook De Kringwinkel is heel blij met al je oude toestellen. Zeker als ze nog werken, maar ze mogen ook stuk zijn.

Op zoek naar het dichtste recyclepunt in jouw buurt? Wij zetten je hier op weg!

En je kan bovendien, wanneer je een nieuw toestel koopt in een elektrozaak, je oude, soortgelijke toestel meegeven met de handelaar. Zij zullen je oude toestel terug nemen en ook correct laten recycleren.

Maak een selfie en win!

Als je een elektrisch of elektronisch toestel binnenbrengt in één van de inzamelpunten, maak dan zeker ook een selfie van jou met je toestel. Als je die op onze website post, dan maak je elke week kans op een geschenkbon van De Kringwinkel ter waarde van 50 euro. Wie de leukste foto instuurt, wint een exclusieve rondleiding bij Focus en WTV, gevolgd door lekkere koffie en zoetigheid in een gezellige koffie- en chocoladebar.  

Auteurs: 
Redactie