Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

USP in Poperinge

USP in Poperinge

Programma
18/06/2018

Maandag - Bouwprojecten

In de Ouderdomseweg werkt Poperinge aan een groot bouwproject. Er komt een nieuw atelier met burelen voor de technische dienst en een dierenasiel, een samenwerking met de gemeenten Heuvelland, Mesen en Vleteren. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen voortaan binnen en buiten ravotten in het nieuwe centrum De Speelveugel.

Dinsdag - De Kouter 

De site waar het sport- en recreatiebad De Kouter staat, wordt uitgebreid. Er komt een bowlingcentrum, een publiek/private samenwerking. Vanuit de cafetaria van de bowling kijk je uit op het zwembad. Het recreatiebad is nog altijd uniek in de regio. Het comfort voor de bezoeker is er optimaal. Sporten, ontspannen en leuke momenten beleven met je kinderen of vrienden? Het kan allemaal in De Kouter. 

Donderdag - ondernemen in Poperinge

Poperinge biedt heel wat ondersteuning aan wie zin heeft om te ondernemen. Bij het team van lokale economie kan je terecht met vragen en er zijn ook veel eigen initiatieven. Neem deel aan de wedstrijd ‘winjewinkel’ en win een jaar lang gratis huur van een winkelpand. In deze aflevering van USP Poperinge krijg je informatie over ondernemen in Poperinge. 

Vrijdag - Zorg in Poperinge

Een 20-tal bewoners van het WZC Huize Proventier in Poperinge is op vakantie in Nieuwpoort. Ze verblijven een weekje in een vakantiewoning en gaan op stap. Klinkt gewoon, maar het is niet zo evident. De zorg in Poperinge is niet alleen gericht naar ouderen, maar ook naar kwetsbaren. Naar buiten gaan, samen wat eten en met andere mensen contact hebben, daar zet Poperinge sterk op in. Genoeg stof voor een laatste aflevering USP Poperinge dus. 

Auteurs: 
Redactie