Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

USP in Middelkerke

USP in Middelkerke

Programma
18/06/2018

Maandag - openbare werken

Middelkerke verandert in snel tempo. Er staan voor de komende jaren heel wat projecten in de steigers. Het sportpark breidt uit met een zwembad en binnenkort komt er een hele nieuwe zeedijk, volgend jaar of in 2020. En één van de blikvangers langs die nieuwe promenade wordt zeker het nieuwe casino van Middelkerke.

Dinsdag - investeren in Middelkerke

Middelkerke is een absolute hotspot: voor de inwoners, maar zeker ook voor toeristen en tweedeverblijvers. In de gemeente vind je dan ook 8,4 procent van de tweedeverblijven in heel Vlaanderen. Steeds meer mensen kiezen voor een eigen stek in de gemeente. We luisteren in deze aflevering naar een aantal tweedeverblijvers en een werknemer van het immokantoor. Hoeveel betaal je voor een appartementje in Middelkerke? Je ontdekt het hier.

Donderdag - altijd iets te beleven

Middelkerke is een bruisende kustgemeente, dankzij tal van evenementen. Elke maand wordt een themaweekend georganiseerd, zoals dit weekend een visweekend in Westende. Natuurlijk valt er in de zomer weer van alles te beleven. Wil je weten wat? Bekijk dan zeker deze aflevering. 

Vrijdag - Middelkerke stripgemeente

Middelkerke profileert zich als DE stripgemeente. Op de dijk komen tientallen stripfiguren tot leven. Bovendien mag de gemeente zich minstens 6 jaar lang dé kindvriendelijke gemeente van de kust noemen. Een label dat gemeenten lauwert die het internationale kinderrechtenverdrag omzetten in concreet beleid. Alles over de kindvriendelijkheid en strips in Middelkerke in deze laatste aflevering van USP Middelkerke.

Auteurs: 
Redactie