Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ons schip: Hurtigruten Kong Harald

Ons schip: Hurtigruten Kong Harald

Download hier de brochure

Schrijf je hier in voor de infoavond

De MS Kong Harald werd helemaal vernieuwd in 2016 en heeft een modern Noors interieur. Aan boord zijn er drie verschillende restaurants. Er is een bakkerij en een ijsbar. Je kunt op dit schip ook naar de sauna of naar de fitness. Op het dek zijn er ook twee jacuzzi’s. Er is een schitterende panoramabar vooraan het schip, met grote ramen die je een ongelooflijk zicht geven op het landschap. Hier kun je ook genieten van heel wat traditionele drankjes.

THUIS AAN BOORD

Aan boord is het erg gemoedelijk. Geen cabaret of karaoke, wel lekkere maaltijden, een bemanning vol verhalen, panoramadekken, en een sterke focus op duurzaamheid. Hurtigruten is koploper in de groene scheepvaart en zet die toon op alle fronten. In de comfortabele kajuiten geniet je van een goede nachtrust. Overdag verblijf je op de panoramadekken, of neem je deel aan een van de talrijke excursies. En de maaltijden? Die zijn steeds bereid met verse ingrediënten. De chefs maken ten volle gebruik van de havens onderweg om dagverse en lokale producten in te slaan.

EXPEDITIETEAM AAN BOORD

Het schip de MS Kong Harald heeft zijn eigen expeditieteam. Iedere dag geven deze mensen lezingen over wat je ziet – de fauna, de flora, of natuurfenomenen zoals het ‘nooderlicht’. Ze verwittigen je wanneer we iets moois zullen voorbijvaren, zorgen voor extra uitleg, of laten je proeven van enkele specialiteiten.