Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

West-Vlamingen uitgeroepen tot "Techies van het jaar"

West-Vlamingen uitgeroepen tot "Techies van het jaar"

Nieuws
21/10/2014

Dat is een campagne van technologiefederatie Agoria. Hun filmpjes over technologie werden door een jury geselecteerd als beste. Zij ontvingen uit handen van Vlaams onderwijsminister Hilde Crevits een gepersonaliseerde gamecomputer en een MacBookPro.

Hannelore Watelle (18) is zopas aan haar eerste jaar industrieel ingenieur-elektromechanica gestart aan de Universiteit van Gent. In haar filmpje mixt ze een trailer van een autoracegame met beelden van technologieën die voor autoraces en het maken van computergames gebruikt worden.

Vladyslav Tsybulnyk (21) is een zevendejaarsstudent (secundair-na-secundair) industrieel onderhoud aan het Vrij Technisch Instituut in Brugge. Hij volgt momenteel een stage in een technologiebedrijf. In zijn video toont hij hoe hij een aluminium elektrisch skateboard ontwikkelde dat wordt aangestuurd via zijn smartphone.

Bekijk hier het winnende filmpje van Hannelore: http://www.youtube.com/watch?v=UO_RnsUEr9Q . En dat van Vladyslav.  http://www.youtube.com/watch?v=mqEsJ7LZPHc

 

Auteurs: