Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Waar kun je het Lichtfront zien?

Waar kun je het Lichtfront zien?

Nieuws
17/10/2014

Ze krijgt echter heel wat vragen van mensen die alsnog het Lichtfront willen bijwonen als toeschouwer. Mensen die niet ingeschreven zijn als deelnemer of als vrijwilliger, volgen het evenement best via de televisie of internet. Het zal immers niet meer mogelijk zijn om na 16u30 in de omgeving van het Lichtfront te geraken.

Buurtbewoners kunnen zich eventueel te voet begeven naar één van de locaties waar de uitzending op groot scherm wordt getoond of naar één van de grotere publiekszones (Nieuwpoort, Diksmuide, Langemark-Poelkapelle en Ploegsteert).

Het evenement zal live uitgezonden worden op Canvas via streaming. Ook op focus-wtv.be kan je het evenement via livestream volgen. En om 22h is er op Focus & WTV een extra nieuwsuitzending.

In sommige gemeentes wordt tijdens en na het Lichtfront de Canvas-uitzending voor buurtbewoners en deelnemers (her)uitgezonden.

Een overzicht

Nieuwpoort: projectie aan de Vismijn (Kaai, Nieuwpoort) live buiten (19u00) + heruitzending (21u00) (binnen) -

Diksmuide: projectie aan het Kruispunt (Maria Doolaeghestraat 2b, Diksmuide) live (19u00) + heruitzending (21u00) 

Houthulst/Lo-Reninge: projectie aan Drie Grachten (Ieperleedijkstraat 1A, Houthulst) heruitzending (21u00) 

Langemark-Poelkapelle: projectie aan Den Tap (Klerkenstraat 37A, Langemark) heruitzending (21u30)

Zonnebeke: projectie PC De Craeye (Kraaiveldstraat 7, Passendale) en Café De Dreve (Lange Dreve 16, Zonnebeke) live (19u00) in PC De Craeye + 2x heruitzending in PC De Craeye en Café De Dreve (telkens om 21u00) 

Ieper: projectie in het Perron (Fochlaan 1, Ieper) heruitzending (21u00)

Mesen: projectie aan Mesen Peace Village (Nieuwkerkestraat 9, Mesen) heruitzending (21u00) 

Ploegsteert: projectie aan Auberge de Ploegsteert (Rue de Messines 159, Ploegsteert) live (19u00) + heruitzending (21u00)

Publiekszones

Publiekszones (enkel voor buurtbewoners) - Nieuwpoort (500 personen): havengeul-vismijn-kaai (parkeren langs Kustweg of in Nieuwpoort Centrum) - Diksmuide (500 personen): aan de overkant van de Dodengang-IJzertorensite (parkeren op de Markt van Diksmuide) - Langemark-Poelkapelle (200 personen): in de Klerkenstraat – Soldatenfriedhof (parkeren in de zijstraten: Beekstraat, Kleine Merkemstraat enz) - Ploegsteert (200 personen): aan het einde van de fakkelroute (parkeren in de Romarijnstraat/Ploegsteerstraat)

Auteurs: