Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIDEO: Agenten krijgen rake klappen in Brugge

VIDEO: Agenten krijgen rake klappen in Brugge

Nieuws
23/08/2018

Rond 13 uur donderdagmiddag zag een motorrijder van de politie hoe een voertuig in Brugge over een volle witte lijn reed. Daarom werd de wagen, met twee inzittenden, aan de voorkant van het station van Brugge (aan de Kiss&Ride-zone) aan een controle onderworpen. 

De passagier stelde zich meteen verbaal agressief op en bleef de tussenkomst van de politie filmen. Ondertussen kwam een tweede motorrijder van de politie ter plaatse en liep de passagier weg. De man liet zich vallen, maar beweerde dat hij aangereden was.

Vervolgens kwam nog een derde politiemotard aan én verscheen ook het gecontroleerde voertuig terug op het toneel. De bestuurder stapte uit, waarna hij rake klappen uitdeelde aan één van de politiemensen. Een andere agent liep verwondingen op toen de bestuurder zich ook tijdens zijn arrestatie nog agressief opstelde. De politiemensen zijn tot het einde van de maand arbeidsonbekwaam. De inzittenden, twee broers, zullen verhoord worden over het incident, maar op het eerste gezicht heeft de passagier geen geweld gebruikt.

Bekijk de beelden hieronder (Bron VRT NWS)

Auteurs: