Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Theater Aan Zee presenteert zijn programma

Theater Aan Zee presenteert zijn programma

Nieuws
02/06/2017

Voor de 21ste editie 21 werd Dirk Pauwels, ex-directeur van het Gentse kunstencentrum Campo, aangezocht als gastcurator.  Zoals elk jaar wordt de basis van het programma bepaald door voorstellingen van kunstenaars die vandaag het kunstenlandschap vormgeven, aangevuld met creaties die op TAZ in première gaan en enkele internationale artiesten als Paul Clark, Gob Squad en Maria Jerez Quintana.

Enkele van die nieuwe creaties zijn "Soirée émancipée", "In Stukken" en "Misschien Marieke". Er zijn ook enkele vertrouwde ingrediënten zoals het Familiepark, Jong Theater en Jong Muziek en Film aan Zee.  Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Poëziedebuutprijs Aan Zee. 

Nieuwigheden

Ook nieuw is BoekenTAZ, waarbij beslagen lezers hun ultieme boekenlijstje presenteren. Op Sleeptouw, waarbij auteurs een openhartig gesprek voeren met een select publiek op een unieke plek. Amuse gueule, waarbij het gezellig aanschuiven is bij artiesten die verrassen en Urgente Gesprekken.  Theater Aan Zee loopt deze zomer van 27 juli tot en met 5 augustus in Oostende.

Auteurs: