Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Structurele onderhoudswerken tussen Waregem en Kruishoutem

Structurele onderhoudswerken tussen Waregem en Kruishoutem

Nieuws
15/07/2015

Vannacht zal de aannemer in beide rijrichtingen de linkerrijstrook innemen om de doorsteken te creëren. Vanaf 21u tot 6u wordt vannacht in de rijrichting Frankrijk ook de middenrijstrook ingenomen om de betonnen stootbanden klaar te zetten in de middenberm. Wie tussen 21u en 6u de E17 richting Frankrijk opgaat heeft dus slechts één rijstrook ter beschikking vanaf parking Kruishoutem tot aan afrit nr. 5 Waregem.

In de oorspronkelijke planning was voorzien dat er tussen 18 en 24 juli niet zou gewerkt worden op de E17. Ondertussen blijkt dat het wegdek in slechtere staat is dan gedacht. Daarom zal de aannemer ook volgende week verder werken en het wegdek van de doorsteken asfalteren. Dit is voorzien op maandag 20 juli.

Vanaf zaterdagochtend 25 juli wordt het verkeer richting Antwerpen via de doorsteken op de rijvakken in de andere richting gebracht. Het verkeer moet dan in beide rijrichtingen over twee versmalde rijstroken. Tijdens de werken zal de oprit nr. 5 Waregem richting Antwerpen afgesloten zijn. Het verkeer moet de oprit richting Kortrijk nemen en vervolgens via het op- en afrittencomplex nr. 4 Deerlijk terugkeren richting Antwerpen. Het einde van de werken is voorzien tegen 31 augustus.

Auteurs: