Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

SIGO Eernegem beste Rode Neuzen school

SIGO Eernegem beste Rode Neuzen school

Nieuws
29/11/2018

Het SIGO in Eernegem, met amper 97 leerlingen, zamelde maar liefst 16.134 euro in voor Rode Neuzen Dag. Dat maakte Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits en schooldirecteur Koen Neuvroen bekend tijdens de ochtendshow van Qmusic door ter plaatse een grote piñata in Rode Neuzen-vorm kapot te slaan.

Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen trokken deze morgen naar Eernegem om er live radio te maken, om zo de leerlingen en leerkrachten van de school om hen te bedanken voor hun gulle bijdrage aan de goeddoelactie.

Fotogalerij

Wat is Rode Neuzen Dag?

Rode Neuzen Dag is de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius om jongeren met psychische problemen te helpen. De derde editie vindt vrijdag 30 november 2018, plaats en focust zich dit jaar op de mentale gezondheid van jongeren op school. Daar brengen jongeren het meeste van hun tijd door en is de nood aan hulp groot. De droom is om zoveel mogelijk Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen te hebben: scholen waar extra aandacht gegeven wordt aan mentale gezondheid. Rode Neuzen Dag hoopt op massale steun van heel Vlaanderen. Meer informatie op rodeneuzendag.be.

Auteurs: