Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Rotonde Wenduine opnieuw opengebroken

Rotonde Wenduine opnieuw opengebroken

Nieuws
04/02/2019

Controles van de werken toonden aan dat sommige rioleringsbuizen tussen de Langestraat en de Manitobahelling, beschadigd bleken. Ook de aanvulling boven en rond de buizen op sommige plaatsen was niet draagkrachtig genoeg blijkt.

Schepen van Openbare Werken Marleen De Soete: “De aannemer is deze week begonnen met het oplossen van deze problemen. Hij hoopt de herstellingen tegen het einde van de maand februari te kunnen afwerken. Uiteraard spelen de weersomstandigheden hier een belangrijke rol.“

Burgemeester Vandaele: “Jammer dat de werken zo moeizaam verlopen”

Door de opgelopen vertraging zal de rotonde ten vroegste pas eind mei bruikbaar zijn. In welke mate de volgende fases van de werken vertraging zullen oplopen, is momenteel nog niet duidelijk. Intussen blijft de wegomlegging dezelfde, net als alle andere praktische afspraken.

Burgemeester Wilfried Vandaele: “Als gemeentebestuur zijn we niet de opdrachtgever van de werken, maar wij doen er alles aan om de betrokken overheidsdiensten en firma’s aan te zetten tot spoed. Het is bijzonder jammer dat de werken zo moeizaam verlopen met alle hinder voor de inwoners van Wenduine en de mensen die door Wenduine moeten rijden”

Auteurs: 
Simon Dekaezemaker