Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Radeloze moeder van vermiste man blij met steun

Radeloze moeder van vermiste man blij met steun

Nieuws
11/12/2018

Ze weet niet wat er gebeurd is en dat is enorm zwaar voor haar. Als er geen onderzoek start naar haar zoon dan vertrekt ze binnenkort zelf naar Corsica.  Op 14 september vertrok Kevin naar Corsica. Twee dagen later kwam er een laatste teken van leven. "Ik had gehoord dat Kevin een vliegtuigticket geboekt had om terug te keren de zeventiende", zegt ze.  "Hij voelde zich niet goed. Maar toen ontmoette hij in Bastia een priester waarmee hij een goed gesprek had en die hem motiveerde om vanuit Calvi de GR20 te beginnen".

Restaurant

Daags voordien was er een voorval gebeurd in een restaurant. "Plots kreeg ik thuis een telefoon van de gendarmerie dat mijn zoon in een restaurant stond en dat hij de maaltijd niet kon betalen. Eigenlijk had hij restvoeding gevraagd, maar hij moest toch 30 euro betalen. De gendarmerie was echt brutaal en en dreigde ermee hem voor het Franse gerecht te brengen. Dat kan een trigger geweest zijn voor hem".

Lilium is vooral bang dat haar zoon in slecht gezelschap beland is. De moeder krijgt hulp van de burgemeester van Kuurne maar ook van Rudy Devos uit Waregem die zijn stiefdochter vermoord terugvond in Nepal. Zijn vzw zamelt nu geld in om naar Corsica te gaan.

Lees ook: