Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Politie op zoek naar deze valsemunter

Politie op zoek naar deze valsemunter

Nieuws
23/10/2018

Op woensdag 15 november 2017 omstreeks 18.40 uur kwam in Bergen een jonge man binnen in een kledingzaak. Hij deed verschillende aankopen en betaalde met een biljet van 100 euro. De bediende gaf het wisselgeld en de dader verliet de winkel met zijn koopwaar en het wisselgeld. De bediende ontdekte pas achteraf dat het biljet vals was.

Uit onderzoek blijkt nu dat deze dader op dezelfde wijze te werk ging in Waregem, Roeselare, Antwerpen, Brussel en Tielt. De dader is tussen de 25 à 30 jaar oud en ongeveer 1m80 lang. Hij is mager en van mediterrane origine. Hij heeft donker licht golvend haar dat naar links is gekamd en aan de zijkanten opgeschoren is. Hij heeft een verzorgde baard van enkele dagen. Op het ogenblik van de feiten in Bergen en Waterloo droeg de dader een blauwe jeans en een lichtkleurig hemd, witte sportschoenen en een zwarte jas met kap.

Herkent u deze dader of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 080030300. U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu. U kan het bericht nalezen op www.politie.be.

Auteurs: