Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Parket ontkent sporen van geweld op lichaam Bangoura

Parket ontkent sporen van geweld op lichaam Bangoura

Nieuws
14/05/2018

“Er kan formeel gesteld worden dat de geruchten die her en der verspreid worden omtrent de aanwezigheid van bloed op het lichaam van het slachtoffer of de aanwezigheid van breuken op niets berusten en niet bevestigd worden door de resultaten van de uitgevoerde lijkschouwing" klinkt het in het persbericht.

Meer informatie kan het parket momenteel niet vrijgeven. "Het geheim en de noden van het onderzoek beletten evenwel op heden in te gaan op de resultaten van de lijkschouwing. Met stellige overtuiging kan gesteld worden dat alles in het werk gesteld wordt om door een gespecialiseerde toezichtsdienst grondig onderzoek te laten verrichten naar hetgeen zich te Roeselare heeft voorgedaan."  

Man overlijdt bij uitzetting woning

Toen de man begin vorige week door een deurwaarder en de lokale politie uit zijn huis werd gezet, reageerde hij uitzinnig van woede. De agenten riepen versterking op en slaagden er in om hem in de boeien te slaan, maar de man overleed ter plaatse.

De familie diende ondertussen een klacht in voor zowel doodslag, onvrijwillige doodslag en slagen en verwondingen met de dood tot gevolg.

Bekijk ook

Auteurs: 
Redactie