Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Opgepakte clown bekent moord in Ettelgem

Opgepakte clown bekent moord in Ettelgem

Nieuws
15/05/2018

Ook vandaag onderzoek

Ook vandaag voerde de politie verder onderzoek in de zaak van het gezinsdrama in Ettelgem.  Daarbij kwam een moeder van drie tienerkinderen om het leven. De politie stelde een perimeter in en het labo van de gerechtelijke politie kwam ter plaatse.  De woning van het slachtoffer is verzegeld.  In het belang van het onderzoek onthoudt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge zich voorlopig van alle commentaar.

Bekentenissen

De twee opgepakte verdachten  zijn  urenlang verhoord bij de federale politie in Brugge. De vrouw werd met een mes om het leven gebracht door haar ex-partner, die een professionele clown is. De man heeft tijdens het verhoor ook bekentenissen afgelegd. Zijn advocaat, Tom Noyez, wil over het dossier niets kwijt maar meldt wel dat de man wil meewerken aan het onderzoek en dat hij erg veel spijt betoont over zijn daden.

Ook een jodelaar uit Oost-Vlaanderen werd gearresteerd, het is nog niet duidelijk wat zijn rol was.  Volgens bronnen zijn de gruwelijke daden ook gefilmd en staan de video’s op de gsm van de clown en op een computer in de woning van vrouw.

Lees ook:

Auteurs: 
Redactie