Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Neergestoken jongeman kwam om het leven door zes messteken

Neergestoken jongeman kwam om het leven door zes messteken

Nieuws
31/05/2014

Vier van de messteken kreeg het slachtoffer in de rug, een in de hals en een in de nek. Twee van de messteken in de rug doorboorden de longen van de jongen. Volgens de wetsdokter zijn door die twee messteken vitale organen geraakt, waardoor het slachtoffer de steekpartij niet overleefde.

Screenshots

Eerder vandaag had de politie van Brugge in opdracht van het parket al screenshots verspreid van camerabeelden waarop de twee verdachten van de steekpartij van donderdagnacht te zien zijn.  De beelden zijn gemaakt kort na de dodelijke steekpartij op de Grote Markt in Brugge. 

Een kroongetuige gaf eerder ook al een beschrijving van beide verdachten. De eerste is een blanke man met kort bruinblond haar, wellicht een twintiger. Hij is 1 meter 80, droeg sportieve kledij en sprak Vlaams met een vreemd accent.

De tweede verdachte zou een man met getaande huidskleur zijn, ook vooraan de twintig en met zwart kort geschoren haar. Volgens een getuige met gel naar achter gekamd. Ook hij sprak Vlaams met een vreemd accent. Hij is iets kleiner dan de eerste verdachte en droeg een wit t-shirt met zwart hemd, met daarop een verticale witte streep waarop knopen zijn genaaid.

 

Auteurs: 
Redactie