Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

N-VA'ster krijgt haan en eieren van onbekende

N-VA'ster krijgt haan en eieren van onbekende

Nieuws
11/07/2019

“Op donderdag 10 juli werd ik verrast door een ludieke actie die een gulle gift van een onbekende omvatte. Er liep namelijk een prachtige haan in de tuin. Op de ligzetels was graan voorzien en op de tuintafel lag enerzijds een gesloten enveloppe en anderzijds twee niet-propere eieren. Meteen werd duidelijk dat het om een misplaatste grap ging van een onbekende. “ Omdat onbekenden op privéterrein zijn geweest, kwam de politie ter plaatse en voert zij nu een onderzoek naar huisvredebreuk. 

“De afzender van de brief noemt zichzelf 'SPK' en heeft het wel degelijk op mij persoonlijk gemunt. Helaas wordt de Waalse gemeenschap geen eer aangedaan door dergelijk erbarmelijk slecht Frans neer te pennen. Bovendien gaat het om een zuivere copy paste van Google Translate. Als rasechte Vlaming in hart en nieren spreek en schrijf ik zelfs beter Frans, waardoor het onmogelijk om een echte Waal kan gaan. Ik apprecieer elke attentie, maar laat mij duidelijk zijn: als iemand een gesprek wil of een vraag heeft, is er zeker niet telkens een geschenkje nodig. Ik roep de persoon in kwestie dan ook op om mij hierover ooit aan te spreken zodat ik mijn respect voor zijn/haar mening duidelijk kan tonen. Spijtig dat de persoon in kwestie de moed niet heeft om zich bekend te maken in de brief."

“Dit verhaal is een bevestiging dat we met N-VA meespelen in het Koekelaarse toneel, wat uiteindelijk de bedoeling is en blijft.”

Auteurs: 
Redactie