Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

N-VA Knokke-Heist maakt top-5 bekend

N-VA Knokke-Heist maakt top-5 bekend

Nieuws
20/07/2018

De partij kan rekenen op uittredende gemeente- en OCMW-raadsleden, bestuursleden en nieuwe enthousiaste kandidaten. Lijsttrekker Cathy Coudyser heeft alle vertrouwen in de kiezer. “We hebben ook in Knokke-Heist nood aan een nieuwe politieke cultuur. We moeten nu de omslag maken. De toekomst ligt in handen van de N-VA”.

Vlaams volksvertegenwoordiger Cathy Coudyser trekt de lijst. Op plaats twee komt nieuwkomer Jean-Paul Van Durme. Gemeenteraadslid Fabienne Pottier staat op plaats drie. Jacques Reyniers op vijf.  Anne Maertens en Luc Dieltiens duwen elke een kolom van de lijst. De uittredende OCMW-raadsleden, Dr. Jean-Marc Gillardin en Katja Bataillie staan op de tweede en derde plaats van de tweede kolom. Isabelle Goeminne, dierenarts en ook N-VA kandidaat voor de provincieraadsverkiezingen, krijgt plaats 4. Junior Grassi, plaats 17.

Volgens de N-VA staat Knokke-Heist staat voor heel wat uitdagingen o.a. op het vlak van wonen, mobiliteit en duurzaamheid. De partij wil in elk geval af van het decennialang machtsbastion van GBL, CD&V en Open VLD.

Lees ook:

Auteurs: